- Da er vi her igjen, sa den for anledningen hjemvendte artisten.

- Artig å sjå at det kom folk den herre gangen å.

Og folket de kom. Konserten i Ægirsalen var utsolgt.

Den første konserten

Anders Jektvik åpnet kveldens første av to konserter, med tittelsporet fra andre platen "No som ailt e bra". Deretter fulgte et fint repertoar av sanger fra dette albumet og den første platen "Aill kjenne aill". Alle sangene, gamle som nye, var velkjente blant publikum.

Fra rolig til fullt trøkk

Det var duket for en rolig og stemningsfull start. Det er her Anders sin mørke og flotte stemme kommer til sin fulle rett. Etter et par rolige sanger, var det duket for sanger med mer trøkk i. Da var det flere øyværinger som turte å synge med. Litt "rusk i halsen" mellom sangene, la heldigvis ingen demper på konserten.

Sangen publikum venta på

Med personlige historier, der i blant fra øyregionen, fikk publikum oppleve et unikt nærvær med artisten. Kommentarer og morsomme anekdoter underveis i konserten, både fra Jektvik og bandet, får publikum til å le med. Det dyktige bandet Jektvik har med seg, gjør en fabelaktig jobb og løftet hovedpersonen frem på fortreffelig vis. Helt til slutt kom sangen som så mange hadde ventet på; Rampa (Cola'n her). En perfekt avslutning på en flott konsertopplevelse.

Musikk for flere generasjoner

Etter konserten var hjemmepublikummet full av lovord. Ingen tvil om at de hadde kost seg skikkelig. Blant de som hadde tatt turen for å se Anders på hjemmebane, var Kari Glørstad med datteren Hilde Antonsen og barnebarnet Kristian Antonsen. - Anders er den store helten forteller Hilde Antonsen, - Så klart vi måtte hit for å hør på han.

Og innfridde han?

- Ja, så absolutt! Dette spilte Anders Jektvik:

No som ailt e bra - Male dagen - Aill kjeinne aill - Drømmevei - Ola Dilt - Rushtid - Gateliv - Siste hoildeplass - Likevæl ei bønn - Bare Saind - Løvetainn - Tøv - Rosa eillefaint - Puzzlespæll - Lutfeskaften - Rampa (Cola'n her).

Det dyktige bandet Jektvik har med seg, gjør en fabelaktig jobb og løftet hovedpersonen frem på fortreffelig vis.
Ingen tvil om at Anders Jektvik er talentfull, både når det kommer til synging, låtskriving og gitarspill.