SPARBU  - FRØYA IL : 31-26 (4. divisjon håndball herrer)

Frøya tapte sin bortekamp mot Sparbu, men trener Maciej Karpinski  forteller at resultatet ikke forteller hele sannheten om helgas kamp.

- Vi reiser veldig redusert med flere gode og sentrale spillere syke og skada, men vi spiller en veldig god kamp, sier treneren som forteller at de reiser med ni mann til Mærehallen.  Det vil si en innbytter for keeper og bare en utespiller på reservebenken.

- Vi har til og med en 16-åring med oss, som debuterer i Christian Sande, og vi spiller en veldig god første omgang som ender 13 - 13. Vi begynner også andre omgang bra, og leder med ett mål. Men mot slutten av andre omgang får Sparbus keeper en del veldig gode redninger. Både på at han er veldig god, og at vi bommer litt på skuddene våre, og med det blir vi kontra i senk.

Dermed blir kampen avgjort ti minutter før slutt når ledelsen blir for stor for et svekket Frøya-lag til å ta igjen.

- Men det er utrolig godt gjennomført. Sparbu er veldig gode på hjemmebane, men borte så er de så som så, så vi gleder oss til de kommer hit. Det var nesten så vi slo dem hjemme, så i Frøyahallen skal vi ta dem, sier Karpinski .

Laget ligger på 3. plass på tabellen før helgas resultater er lagt inn, og 2. eller 3. plass er målet for treneren.

- Tynset har vunnet alle sine kamper, så de har vi ikke sjans til å slå i år. Vi spilte den første kampen mot dem og det var litt for tidlig i oppkjøringen for oss. Det er ingen tvil om at vi er et veldig mye bedre lag nå enn i starten av sesongen, sier en fornøyd trener Maciej Karpinski .