Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og Hitra-Frøyas journalister og moderatorer overvåker debatten og forbeholder seg retten til å ikke godkjenne innlegg som er i strid med våre debattregler. På natta er det stengt for kommentering.

Kommentaren først bli synlig etter den har blitt godkjent av en moderator.

En ny brukers to første kommentarer forhåndsmodereres, blant annet for å verifisere at det er snakk om en ekte bruker.

Redaksjonen vil vite ditt fulle navn. Vi ber også om at du oppgir navnet overfor øvrige debattanter. (Klikk på «endre visningsnavn» dersom dette ikke viser ditt fulle navn.)

Tenk deg om når du kommenterer, og husk at mange leser det du skriver.

Vi tillater ikke:

  • Personangrep, trakassering og hatefulle innlegg. Vis respekt for menneskers identitet, privatliv, etniske opprinnelse, nasjonalitet og livssyn.

  • Alvorlige, udokumenterte beskyldninger.

  • Bruk av banning og annet ufint språk.

  • Spam og reklame, herunder overdreven lenking til eksterne nettsider.

  • Innlegg som er brudd på norsk lov.

  • Oppfordring til vold eller annen kriminalitet.

  • Usaklige avsporinger og falsk informasjon.

  • Innhold som gjør inngrep i tredjeparts immaterielle rettigheter (all tilgjengeliggjøring av rettighetsbelagt innhold, slik som software, film/video eller musikk, må være klarert med den som innehar rettighetene)

  • Innlegg som bryter med god presseskikk. Les Vær Varsom-plakaten her.

  • Dersom du ser brudd på noen av disse reglene oppfordrer vi deg til å kontakte Hitra-Frøyas redaksjon på post@hitra-froya.no.

Du har et personlig ansvar for innholdet du publiserer, enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget, lukkede nettverk f.eks. på Hitra-Frøyas Facebook-sider.

Ettermoderering - sletting og utestengelse

Dersom du bryter våre debattregler, kan Hitra-Frøya slette kommentaren din og/eller utestenge deg fra å kommentere på Hitra-Frøya nettsider og på Hitra-Frøyas Facebook-sider.

Dersom Hitra-Frøya sletter kommentaren din i kommentarfeltet under våre artikler, vil den ikke lenger være synlig.

Dersom Hitra-Frøya sletter kommentaren din på Facebook-sidene våre, vil den kun være synlig for din lukkede krets med registrerte venner på Facebook. Vær oppmerksom på at Hitra-Frøya i utgangspunktet ikke modererer slike kommentarer ytterligere.

Dersom du er utestengt, og vil ha et svar på hvorfor, kan du kontakte Hitra-Frøya på post@hitra-froya.no. Til samme epost-adresse kan du også sende debattinnlegg du ønsker på meninger-seksjonen på nett og på trykk i papiravisa.

Med vennlig hilsen redaksjonen i Hitra-Frøya