Neste torsdag (10.november) blir det moteshow på Sistranda. Velkjente Mona Grudt stiller som konferansier. I tillegg blir hun også å se på catwalken.

Det er Twins Eurosko og Mix & Match som sammen arrangerer moteshowet på Kysthaven.

- Vi vil vise fram klær og sko fra våre butikker, forteller Tove Fredagsvik i Twins Eurosko. Dette blir med andre ord en fin anledning til å få gode tips om hvilke farger og plagg som er populære i høst.

For å kunne ha et ekstra trekkplaster, henvendte Tove Fredagsvik og Catrin Støen Bekken seg til den Mona Grudt med spørsmål om hun ville lede moteshowet.

Mona Grudt

- At travle Mona sa ja var både overraskende og gledelig, sier Fredagsvik, som regner med mange vil dukke opp for å se høstens moter.

Mona Grudt fra Stjørdal ble kjent etter at hun i 1990 ble kåret til Miss Universe. Hun er hittil den eneste nordmann som har vunnet denne kåringen.

Arrangementet er åpent for alle.

- Mange har allerede sagt seg interesserte, og vi oppfordrer folk til å være ute i godt tid. Samtidig er det mulig å kontakte Cathrin ved Mix & Match for å sikre seg en plass, forklarer Fredagsvik.

De to butikkene vil også ha åpent helt til kl. 21 denne kvelden, og lover gode tilbud til kundene i anledning moteshowet.

I tillegg blir det trekning av et gavekort samt servering av sprudlende drikke.

Moteshowet starter kl. 19.

Mona Grudt skal lede moteshowet på Kysthaven.