Til sammen ti lag stilte til dyst, da Hitra Volleyballklubb arrangerte "Øyvolleyballcup" i Hitrahallen i går. Frøyværinger, hitterværinger, vennelag, lærerlag og familielag var blant annet representert. Til og med russen hadde tatt seg tid fra russefeiringa, for å stille med lag.

Klæbblaget

- Vi er vel et slags vennelag kan du si, ler den muntre gjengen fra "Innsia" og forteller at de til vanlig spiller innebandy sammen.

- Innebandylaget vårt har rundt 15-20 spillere, forteller Jan Sverre Nesset og dermed hadde de heller ikke problemer med å få stilt lag til den uhøytidelige volleyballturneringen. I tillegg har de to av sine beste spillerne på utlån til konkurrerende volleyballag.

- Det er viktig å toppe de andre lagene også, sier Karina Jørgensen. Klæbblaget forteller at det er stas å delta på øyvolleyballcup.

- Det er kjempeartig og høyt tenningsnivå på banen som du sikkert har sett, ler Tonje Moan.

- Vi har absolutt ingen ambisjoner om å vinne, sier Wendy Berge når de hviler ut mellom slagene,

- men intensjonen vår er i hvert fall å vinne humørprisen.

Blir gjentagelse

Arrangør Hitra Volleyballklubb, ved Mariann Hestnes var strålende fornøyd med oppmøtet.

- Det har vært over all forventning. Dette er første gang det arrangeres "øycup" og rundt 70-80 spillere er i aksjon her i kveld. Vi er kjempefornøyde.

Hvorfor arrangerer dere cup?

- Vi vil at volleyball skal bli bedre kjent i lokalsamfunnet. Nå vet vi også at flere trener volleyball på kveldstid både på Hitra og Frøya, derfor er det artig å kunne samle alle sammen.

Etter et vellykket arrangement, er Hestnes ganske sikker i sin sak, - Øyvolleyballcup må det arrangeres flere ganger.Vinnerne av "Øyvolleyballcupen" ble til slutt laget "Frøya", etter å ha slått "Fillan skole" i finalen.Lagene som deltok: Full Fokus, Fillan skole, De utrolige, Innsia Klæbblag, Ei god blanding, Kyst Trainee, Strand, Russen, Frøya, Migela.

Arrangørene Hitra Volleyballklubb ved Mariann Hestnes, var strålende fornøyde med tidenes første "Øyvolleyballcup".