- Aldri vært så moro å jobbe i Coop som nå

Anita Karlsen, Jostein Eidesen og Arnt Breivoll. Illustrasjonsbildet er fra en artikkel i 2014, da Coop Byggmix Hamarvik ble kåret til årets butikk i kjeden for andre året på rad. 

Næringsliv

Coop Hamarvik SA økte omsetninga med 6,2 prosent første halvår sammenlignet med samme halvår i fjor. Det forteller daglig leder Audun Klev i en pressemelding.

- Det har aldri vært så moro å jobbe i Coop som nå. Alle Coop-ansatte i butikk og i resten av driftsapparatet setter kunden først i alt de gjør, og det er en enorm stolthet og begeistring i organisasjonen. Gleden over å lykkes så bra smitter raskt over på våre kunder, som også er våre eiere, sier Klev.

Pr. 31. juli omsatte Coop Hamarvik for 49,2 mill. kroner (eksl.mva.). Dette er ifølge Klev ny rekord.


 

Tidligere i sommer kunne lokalavisa Hitra-Frøya fortelle at Coop Hamarvik SA satser videre på Frøya med planer om å bygge helt nytt butikksenter ikke langt fra rundkjøringa på Hammarvika. Eiendommen Hammervolden er på 22.000 kvadratmeter og at bygningsmassen vil ifølge planen bli på vel 4 500 kvadratmeter.