Bewi kjøper nok et finsk selskap

Arkivbilde fra da Bewi hadde besøk av en rekke konkurrenter og kunder i 2015 

Næringsliv

Bewi kjøpte i 2016 det finske selskapet M-Plast, som lager isolasjonsmateriale til bygg. I juni sist år kjøpte de 60 prosent av selskapet Solupak, som også produserer isolasjonsmateriell. Nå er det klart at frøyaselskapet har kjøpt sin tredje finske isolasjonsprodusent: Ruukin EPS. Dette selskapet har en fabrikk i kommunen Ruukki, og omsatte for ca 2,5 millioner EURO sist år.

- Bewi får gjennom dette oppkjøpet en bedre geografisk dekning i Finland, og kan tilby både isolasjosnmateriale og emballasje i Finland slik som i de øvrige nordiske landene. Kjøpet er helt på linje med vår vekststrategi, sier Christian Bekken i BEWI Group i en pressemelding.

Rett før jul ble det kjent at Bewi kjøper det norske konsernet Tommen Gram Holding.
Opptatt av god integrering

Inkludering i lokalsamfunnet og økt engangsstønad er viktige saker for Geirmund Lykke i KrF.