Amanda (27) tar over som Rema-sjef

Amanda Ratejczak blir ny daglig leder ved Rema 1000 på Sistranda. 

Næringsliv

Fra nyttår tar Amanda Ratejczak over som daglig leder ved Rema 1000 på Sistranda. Hun overtar etter Joakim Gjertsen som sammen med familien flytter sørover for å drive en Rema-butikk i Vestfold.

Ratejczak forteller til Hitra-Frøya at hun har arbeidet ved butikken i snart to år. Hun bor på Hitra med samboer og to barn. Hun har allerede i dag ansvaret for den daglige driften, men fra 1. januar tar hun formelt over butikken.

For å være godt rustet til jobben, startet hun i høst på Rema sitt lederutviklingsprogram. Dette regner hun med å være ferdig med i april.


 

Amanda Ratejczak er ikke redd for å ta ansvar for en dagligvarebutikk som driver i en konkurranseutsatt bransje..

- Siden jeg begynte i bransjen, har jeg aldri vært i tvil om at det er dette jeg vil holde på med.

- Jeg liker å arbeide, og setter pris på å ha mye å gjøre, så dette gleder jeg meg til, sier den nye daglige lederen ved Rema 1000 på Sistranda.


Rema 1000-sjef forklarer hvorfor de etablerer sin tredje butikk i øyregionen

Med mange fastboende og hyttefolk på begge siden av leia, og på et sted hvor lakseindustrien etablerer seg for framtida, tror Rema alt ligger til rette for å drive butikk.

 

Regiondirektør i Rema 1000, Vidar Andersen, er fornøyd med å ha Amanda Ratejczak med på laget.

- Vi ser frem til å få på plass en lokal kjøpmann på Frøya, og ser frem til å bidra med dagligvarevekst i en allerede god vekstkommune, sier Andersen.

Amanda Ratejczak blir ny daglig leder ved Rema 1000 på Sistranda.