Det hamres og sages på Hitra Torget. Der hvor Boutique Helene tidligere har hatt møbellager kommer snart konditori med søte saker. Dina og Kristine Lundberg bekrefter flyttingen. Pikene på Torget flytter inn i månedsskiftet november/desember.

- Alt har gått etter planen

Snekkerbas Roy Kenneth Sundfjord fra Frøya bygg forteller om en hektisk byggeperiode, men sier at alt har gått etter planen.

- Vi har revet noen vegger og gjort noen justeringer mot klesbutikken ved siden av her. Vi har også bygget avdelinger og vegger inne i konditoriet. Etter at maleren har vært her og gjort sitt med golvbelegg og maling, returnerer vi med dører og listverk. Når vi er ferdige med vårt har vi brukt drøye to uker, sier Sundfjord.

- Vil fortsette å lage de kjente kakene

Dina og Kristine Lundberg har siden oppstarten i mars 2010 drevet både konditori og kafédrift i lokalene over bakeriet. I mai besluttet de å splitte opp selskapet, og kafédelen ble lagt ut for salg. Kafeen i Orkanger er ikke berørt av dette.

- Navnet ”Pikene på Torget” tar vi med oss. Og vi vil fortsette å lage de kakene folk kjenner oss for, sier Kristine Lundberg.