Hitterværingen Terje Heggvik synes toilldagen i Trondheim har blitt stadig dårligere, og bare tilbyr store jakker i XXL.

Siden han er eier av ”Onkel Henry`s Tatto Shop” mente han også det var alt for lite tilbud for de som ønsket seg en tatovering.

- Vi bestemte oss derfor for å kjøre på med en crazy ide om å gi folk gratis tatovering på selveste Valentines day. Det er vår måte å vise vår kjærlighet for kundene våre på og gjøre et artig stunt, sier Heggvik.

- 700-800 stykker så langt

[M]

Køa utenfor butikken viser at mange ønsket å benytte seg av tilbudet. Butikken kjører loddtrekning om hvem som får gratis tatovering og rundt seks heldige personer får blekk på kroppen i timen.

- Vi leste om en skoleklasse som skulle ligge over utenfor, så det viser vel hvor interesserte folk er. Den første i køa var her 04.30, så han fikk seg en valgfri tatovering. Ellers har det vært rundt 700-800 stykker her så langt. Det snakkes om oss og "Fifty shades" i Trondheim nå, så vi må ha gjort noe riktig, humrer hitterværingen.

Elvis som underholdning

[M]

For å sørge for enda mer liv, var også Kjell-Elvis på plass for å underholde publikum.

- Han leverer jo som en skikkelig konge, så jeg tror folk har kost seg mye. Kjell-Elvis har en fantastisk stemme, så han er en kjempebra sanger, i tillegg til å være Elvisimitator, mener Heggvik.

For å begrense for lang tid folk skal vente er det snakk om for eksempel symboltatoveringer til rundt 2000 kroner kundene får gratis i dag.

- Selv om det skal gå fort, så flest mulig skal få seg en tatovering, bruker vi rundt en time pr. person. Det er ingen som er tjent med at vi lager en slurvete tattis, så kvaliteten er alltid viktigst, forsikrer eieren av ”Onkel Henry`s Tatto Shop”.