I mars i fjor skrev lokalavisa Hitra-Frøya om Tonje Fjeldberg Elshaug fra Hitra, som gjør suksess med bryns- og vippeextensionsalongen Glimt Bli Ny studio i Trondheim. Og en del av Tonjes framtidsplaner var da å utvide virksomheten til også å omfatte Spania.

Nå blir målet og drømmen virkelighet; torsdag denne uka åpner hennes nye studio i den spanske turistbyen Albir.

- Fjeldberg Elshaug var en av de første i Norge som gikk på Fred Hamelten Eyebrow Academy. Fred Hamelten er kjent som øyenbrynsstylisten som går under navn som Norges øyenbrynskonge, øyenbrynsguru og øyenbrynsgud. Hamelten vil være til stede når hans første elev åpner egen avdeling i Albir Medical, skriver Spaniaavisen.

Besøk hjemmefra

Under åpningsdagen får Tonje også besøk hjemmefra. Artisten Therese Ulvan skal synge under åpninga.

- Tonje er gründer og utrolig dyktig med beina plassert på bakken og hodet i himmelen. Tonje inspirerer meg masse! sier Ulvan.

Tonje Fjeldberg Elshaug forteller at hun har klare mål med salongen sin, men også at det ikke bare har vært lett å være gründer og småbarnsmor.

- Glimt Bli Ny Studio har vært en suksess fra dag 1, men jeg har ofret mye. Det er vel baksiden når man skaper noe selv. Med 4 barn og 4 firmaer, er god tidsplanlegging veldig viktig, røpte hun da lokalvisa intervjuet henne i fjor. Hun fortalte også at drømmen er å skape noe i Spania. Hun og mannen har hus der som de bor i en uke i måneden.

Skandinaver i målgruppa

- En av våre drømmer nå er å skape noe i Spania, og på den måten hjelpe spanjoler med jobb. Det bor omtrent 20 000 skandinaver i området, og de er i målgruppa, sa Tonje. - Jeg har alltid vært meget målbevisst, og har skrevet opp mine mål og drømmer. Dette er et bevis på at hvis man har et mål i livet man virkelig ønsker å oppnå, så må man lage seg klare mål på hvordan man skal klare det. Man skal ha så store drømmer at de virker skremmende når man skriver de ned, mener hun.