Heftig oppussing og utskifting av gammelt utstyr er i disse dager i gang hos kroa på Ansnes. Ekteparet Skjåk-Bræk har nemlig store planer for «Ansnes brygger». Et merkenavn som skal ramme både pubvirksomhet, matservering og aktiviteter.

- Ikke noe kebab

- Vi setter inn et helt nytt kjøkken forteller Ola Skjåk-Bræk, mens vi går rundt om i bygningen.  - Her blir det nye, malte benker, som folk kan sette seg ned og nyte norsk tradisjonsmat, fortsetter Helene og ser utover lokalet.  - Det blir nok ikke noe kebab eller pizza her, ler Ola. Men lam, hjort og sjømat skal vi ha. Det tror jeg vil gi oss særpreg og kvalitetsmat.De vil også levere videreformidlet sjømat til restauranter og andre som vil ha en smak av havet.

- Utendørs jacuzzi

Ekteparet vil også tilby mer enn «bare» mat. Planene er å bruke bryggen som utgangspunkt for havrafting, havkajakkpadling, ørret- og havfiske og jakt.  - Vi vil tilby folk fantastiske opplevelser og eventyr som er mulig her, sier Ola. - For de som vil holde seg nærmere puben, vil vi ha et utendørs spa med jacuzzi, legger han til.

Fra sikkerhet til mat

Maling av vegger og benker og innflytting av helt nytt kjøkkenutstyr gjenstår, før Ansnes brygger åpner sine dører.