Trondheimsprisen ble delt ut i helga, og under utdelingen i kategorien for beste butikk innenfor mote var det Terje Heggvik som kunne smile bredest. Hitterværingen, som først åpnet tattoo-studio i Lillehammer og som i 2010 beveget seg nærmere hjemtraktene og åpnet Trondheim Ta2, ble av juryen overøst med godord om sitt studio.

- Trondheims desidert lekreste studio hva angår innredning. Her har innehaver Terje Leistad Heggvik innredet med alskens antikviteter i et slags skips-tema, mikset med lysekroner og overdådige speil og rammer. Her har han samlet kremen av tattoo-artister, som alle jevnlig legger ut arbeidene sine pa facebooksiden, som har mye aktivitet, skriver magasinet Natt & Dag.

Da Heggvik først etablerte seg i Trondheim, var det under navnet Trondheim Ta2. Siden har han skiftet navn til Onkel Henrys tattoo, etter sin gammelonkel Henry på Hestvika. Henry var sjømann og også Terjes første møte med tattooeringskunsten.

- Jeg ville lage min personlige drømmebutikk, forteller Heggvik til Natt & Dag. Onkel Henrys skal være et studio alle vil besøke, og er så all-round at her om dagen hadde de tre generasjoner under nåla samtidig, bade mor, datter og bestemor, forteller magasinet i forbindelse med pris-omtalen.