I helga vant hitterværingen i magasinet Natt & Dags utdelinger av Trondheimsprisen, i kategorien beste butikk innenfor mote.

Terje Leistad Heggvik er sprudlende glad over utmerkelsen han fikk etter 15 år som tatovør. Men han medgir at det har vært knallhardt å komme dit han er nå.

- Det har vært to år med beinhard jobbing, samt at jeg solgte alt jeg eide og hadde for og realisere min "drømmebutikk". Da er det rett og slett bare kjempeartig med en slik utmerkelse, sier Leistad Heggvik til lokalavisa Hitra-Frøya.

Da Heggvik først etablerte seg i Trondheim, var det under navnet Trondheim Ta2. Siden har han skiftet navn til Onkel Henrys Tattoo, etter sin gammelonkel Henry på Hestvika.

Han mener selv han har vært heldig med å ha flike folk rundt seg.

- De har hjulpet meg med med å få konseptet mitt slik jeg ønsket det. I sommer begynte vi og jobbe med et navnebytte og ny profilering. Vi ville ha et navn som passet bedre til butikken. Og siden vi har en maritim stil og jeg kommer fra en sjømanns-familie på Hitra, ble det naturlig og kalle butikken opp etter en sjømann i familien. Så hvorfor ikke min fars onkel Henry, min gammelonkel!

Så da ble det Onkel Henrys Tattoo Shop. 100 % garantert Blekk & Sprøyt.

- Vi prøver jo og leve opp til slagordet med både Blekk & Sprøyt! Så vi kan vel si det sånn at vi på en måte har lagd litt vår egen "Onkel Henry", ler hitterværingen.