Heimehørende på Hitra

Mann i 30-åra omkom i ulykken

Nyheter

Hitralensmann Arild Sollie bekrefter at den omkomne i trafikkulykken mellom Våvatnet og Gangåsvatnet er heimehørende på Hitra.

- Det jeg kan si er at det er en mann i 30-åra, og at han er heimehørende på Hitra. Vi har ennå ikke fått endelig  tilbakemelding på at familie er varslet, så det er alt jeg kan si nå, sier lensmann Arild Sollie til hitra-froya.no klokka 13.50.

Politiet gikk senere i ettermiddag ut med at det var en 37 år gammel mann fra Hitra som mistet livet frontkollisjonen. Politiet fikk melding om ulykken ved 10.45-tiden mandag. Den omkomne kjørte personbilen og ble sittende fastklemt etter ulykken

I alt tre personer var involvert i ulykken som skjedde mellom Gangåsvatnet og Våvatnet i Orkdal kommune. Passasjeren i personbilen er lettere skadd, mens sjåføren i lastebilen er uskadd, opplyser politiet.

Ifølge politiet var det glatte veier og tåke på ulykkesstedet.