- Randi Annette har gjort det helt vanvittig bra

Får treningsveiledning av kjent Hollwoodtrener

Randi Annette Enge (27) fra Mausund skal i tre måneder følges opp av kjendistrener Cornelis Elander.  Foto: randiannette.blogg.no

Nyheter

Randi Annette Enge (27) fra Mausund har fulgt med Hollywoodtreneren Cornelis Elander en god stund.

I form med Cornelis

Cornelis skrev i fjor via sin hjemmeside at han hadde et nytt prosjekt på gang kalt "I form med Cornelis" hvor han var på utkikk etter noen han kunne følge tett opp.

- Prosjektets mål er å få så mange nordmenn som mulig i form, forteller Cornelis Elander til lokalavisa Hitra-Frøya.

Randi Annette Enge forteller hun er veldig opptatt av helse og trening, og at hun syntes Elanders prosjekt hørtes veldig interessant ut.

- Jeg sendte inn søknad men siden det var hundrevis av søkere, så jeg trodde ikke mine egne øyne da jeg fikk svaret noen uker senere, forteller en glad Randi Annette.

Randi Annette Enge forteller at hun ikke hadde trodd at hennes søknad til Cornelis Elander, ville bli trukket ut av blant flere hundre andre søkere. 

 

Skreddersydd program

Randi Annette og to gutter ble plukket ut til å få et skreddersydd trenings- og kostholdsprogram av kjendistreneren.

Kjendistrener Cornelis Elander kommer i fra Oslo, men bor for tiden i Los Angeles og New York. 

 

- Poenget med dette prosjektet er ikke at deltagerne nødvendigvis skal være i dårlig form selv, men at de nettopp skal være med på å motivere og inspirere andre. Deltagerne formidler det vi sammen får til, og daglig legger de ut bilder og videsnutter fra deres økter. De bruker da hashtagen #IformMedCornelis eller #CornelisUtfordring - og per i dag har vi mottatt bortimot 14.000 bidrag fra hele landet, sier Elander.

Han er programleder og personlig trener, kommer opprinnelig fra Oslo, men bor og jobber i dag for det meste i New York og Los Angeles. Elander skal tidligere ha trent kjendiser som Justin Timberlake, Jessica Biel og Hilary Swank.

Kjendistrener Cornelis Elander, her med John Arne Riise. 

 

Bygger muskler

I midten av november startet det hele.

Randi Annette trente mye fra før av, så hennes mål var å bli sterkere, bygge muskler og bli mer markert.

I tillegg til å få sin egen trenings- og kostholdsplan, har Randi Annette jevnlig Skypet, sendt meldinger og snakket over telefon med Cornelis som befinner seg i USA.

Kostholdsprogrammet hun fikk av kjendistreneren, var ikke så veldig ulikt det hun hadde hatt selv.

- Ikke at jeg har hatt en plan direkte, men jeg har brukt mine erfaringer og det jeg har forstått er bra å spise når jeg trener såpass mye som jeg gjør.

Randi Annette trente mye fra før av, så hennes mål med hjelp fra Cornelis Elander, var å bli sterkere, bygge muskler og bli mer markert. 

 

"I form med Cornelis" varer i til sammen tolv uker.

Det har kostet Randi Annette viljestyrke å følge kostholdsprogrammet til punkt å prikke.

- Særlig for ei som er skikkelig svak for melkesjokolade, ler hun hjertelig.

Randi Annette forteller at i respekt for Cornelis og den muligheten hun har fått, har gått inn for å gjøre prosjektet ordentlig.

- Jeg har lagt sjela mi dette. Og det hadde vært å kaste bort både tid og resultater ved å spise feil eller drikke alkohol i denne perioden. Jeg får heller unne meg litt ekstra i februar.

Blodslit og tunge løft

Randi Annette trener fem dager i uka, hun elsker å konkurrere og utvikle seg selv.

- Kampsporten Ju Jitsu har jeg trent i snart ni år og der jeg har brunt belte. Jeg har inn i mellom vært vekk på grunn av skader, men nå har det vært Ju Jitsu en til to ganger i uka, og styrketrening.

Randi Annette forteller at treningsprogrammet Cornelis har laget til henne, har bestått av mye blodslit og forferdelig tunge løft.

- Det har ført til at jeg har doblet antall kilo på noen av øvelsene. Det er utrolig gøy å se at jeg ligger på lik linje med mange av guttene på treningsstudioet. Det er klart jeg blir stolt av meg selv da.

Den nye treningsopplegget har allerede gitt synlige resultat, slår Enge fast, og endringene har hun dokumentert med bilder underveis i prosjektet og via sin blogg randiannette.blogg.no.

- Det er artig å se framgangen min og at jeg har fått mer muskler på kroppen.

Randi Annette forteller at treningsprogrammet Cornelis har laget til henne har bestått av mye blodslit og forferdelig tunge løft. - Men det har ført til at jeg har doblet antall kilo på noen av øvelsene. Det er utrolig gøy å se at jeg ligger på lik linje med mange av guttene på treningsstudioet.  Foto: randiannette.blogg.no

 

Ligger hardt arbeid bak

Men å stå fram i bloggen sin og fortelle om treningen, har også medført negative kommentarer.

- Jeg har fått kommentarer på at jeg former kroppen min på en mindre pen måte, etter at jeg har fått mer muskler på kroppen.

Men selv er Randi Annette godt fornøyd.

-De negative kommentarene gjør bare at jeg får lyst til å fortsette. De som trener mye og vil oppnå resultat, vet hvor mye arbeid som ligger bak. Dette prosjektet gjennomfører jeg for å bevise ovenfor meg selv om at alt er mulig, bare man vil det nok. Pluss litt til.

Den nye treningsopplegget har allerede gitt synlige resultat, slår Enge fast, og endringene har hun dokumentert med bilder underveis i prosjektet og via sin blogg. Det har medført at hun har fått en del negative kommentarer.  Foto: randiannette.blogg.no

 

Kroppspresset

Det er for tiden mye snakk om kroppspress blant unge. Hva tenker du om det?

- Jeg tenker som så, at vi alle er forskjellige og har ulike interesser, og det må vi kunne respektere. Som person er jeg ikke hysterisk i forhold til hva jeg spiser og normal når det kommer til vekt, men jeg liker å utfordre og teste meg selv med tanke på trening og kosthold. I tillegg gir det meg mye å blogge og kunne inspirere andre.

Enge sier at hun er åpen og ærlig i bloggen sin.

- Jeg har aldri lagt skjul på det, når jeg har droppa trening eller jeg har skeia ut i forhold til mat. Samtidig er jeg også veldig opptatt av å få fram i bloggen min at treningsopplegget jeg kjører, det gjør jeg for min egel del. Jeg oppfordrer ikke alle andre å gjøre det samme som meg.

Mulig det blir videre samarbeid

Prosjektet er godt over halvveis, og så langt har Randi Annette og de to andre deltagere gjort det helt vanvittig bra, kan en fornøyd kjendistrener konstatere.

- Randi Annette har både strammet opp, gått ned i fettprosent, men samtidig bygge mye nye og bra muskelmasse - noe man kan se av bildene hennes før og nå etter de første ukene på programmet.

Han sier han forøvrig tror at Randi Annette også har blitt ytterlig bitt av basillen.

- Det kan nok tenkes at vi kommer til å gjøre noen nye spennende prosjekter sammen i tiden som kommer, avslutter Cornelis Elander.