Knivstikking på Hamarvika

Foto: Ronny Dybdahl Teigås 

Nyheter

En litauisk mann er innlagt på sykehus etter å ha blitt knivstukket i magen på Hamarvika lørdag ettermiddag. Omstendighetene rundt hendelsen er uklare.

Meldingen om saken kom like etter klokka 16 lørdag ettermiddag. Den skadde ble tatt hånd om av ambulansepersonell, før han ble fraktet med luftambulansen til St. Olavs hospital i Trondheim. Lørdag kveld var det fortsatt ikke kjent hvor alvorlig skader han har.

Ifølge politiet var det en kvinne på stedet i tillegg til mannen. Hun er imidlertid ikke mistenkt i saken.

– Vi vet ikke hvilken forbindelse disse to har. Vi mistenker at det er flere som er involvert siden vi ikke vet hvordan dette har skjedd, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Trøndelag politidistrikt.

Både kvinnen og den knivstukne mannen er fra Litauen, ifølge politiet.


Ringte selv inn

Politiet meldte lørdag ved 16-tida at de hadde fått tips om knivstikking på Hamarvika. Det var mannen selv som ringte inn og fortalte at han er stukket med kniv.

Kort tid etter melder politiet at det er en mann og dame som er innblandet,og at de har kontroll på stedet. Politiet opplyser videre at en skadd mann er tatt hånd om av ambulansepersonell. Senere ble det besluttet å fly mannen til sykehus med luftambulansen.

I følge politiet er mannen påført skader i mageregionen.


Foto: Ronny Dybdahl Teigås 

 

Undersøkes av krimteknikere

Hendelsesforløpet i forbindelse med knivstikkingen er ennå ikke klarlagt. Huset vil nå bli avsperret og undersøkt av kriminalteknikere.

Meldingen om saken kom like etter klokka 16 lørdag ettermiddag. Politiet bevæpet seg før man gikk til aksjon mot huset. Politistyrkene ble flydd inn med luftambulansen. Også lokal ambulanse og helsepersonell sto klar til å bistå.

I kveld sier politiet at mannen og kvinnen begge er fra Litauen, og at man foreløpig er usikre på hvilken relasjon de to har til hverandre. Språk-utfordringer har gjort det utfordrende å få klarhet i hva som har skjedd.

- Den personen som er igjen på stedet, er en kvinne, og hun er foreløpig ikke mistenkt. Vi vet ikke hvilken forbindelsen disse to har. Vi mistenker at det er flere som er involvert siden vi ikke vet hvordan dette har skjedd, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i politiet til adressa.no.

Det er ikke kjent hvor alvorlige skader mannen er påført.

Foto: Ronny Teigås