Heldig om man unngår en bulk

Før helga var det igjen parkeringskaos på Dyrøya. Det skal dyktige sjåfører til om alle unngår skader på bilene.

TRANGT: Hvis alle som hadde parkert her fikk ut bilene sine uten å komme bort i nabo-bilen, betyr det at det er ekstremt dyktige bilførere som har satt igjen bilene sine på Dyrøya. 

Nyheter

Parkeringskaos ved fergeleiet på Dyrøya er ikke noe nytt. Ekstra ille er det i utfartshelger som i påska og pinsa, eller ved festivaler og andre begivenheter i øyrekka.

Under Oda-spelet var det knapt en ledig parkeringsplass på Dyrøya, og enda verre var det under Utihavet. Mange lette fortvilet etter et sted å sette bilen fredag kveld. Da var parkeringsplassen ved fegeleiet full, det samme ble det sagt at det var ved skolen. Også langs veien som går opp til skolen på Dyrøya var det parkert biler på rekke og rad.

Fullt overalt

- Jeg ser ingen grunn til å prøve å parkere her, det er å be om en bulk, sa en oppgitt mann før han fortsatte mot Seashell i håp om å finne en parkeringsplass der. Stort bedre var det ikke der heller, fikk vi høre etterpå.

Som bildet viser var bilene parkert tett på parkeringen nærmest fergekaia. Og det er et under om alle klarte å manøvrere ut bilen sin uten å støte borti bilen foran eller bak, eller på sidene. Om de i det hele tatt klarte å få fram bilen etter endt øytur. I en del av tilfellene krevde det i alle fall en svært dyktig sjåfør.