- Vi har vokst opp med The Beatles, så dette var knallbra!

Grethe Sivertsen og Elin Helmersen forteller at de vokste opp til The Beatles, derfor falt konserten til bandet Bootleg Beatles i smak hos dem under Frøyafestivalen. 

Nyheter

De fire karene i Bootleg Beatles var kommet helt i fra Liverpool, for å gi Frøyafestival-publikummet en «feel good» start på lørdagens fullspekkede festivalprogram.

Høy gjennkjennelsesfaktor

Og godt rutinerte Bootleg Beatles som både så og hørtes ut som originalen, de spilte The Beatles-perler som på ei snor. Alle med høy gjenkjennelsesfaktor hos festivalpublikummet i alle aldre.

Bootleg Beatles laget skikkelig "feel good" stemning på Siholmen lørdag. 

 

Særlig var det kanskje låten «Yesterday» som fikk frem allsangfaktoren foran scenen og «Twist and shout» som fikk frøyværingene til å danse.

Beatles-sangene med mest fart i, fikk publikum til å svinge seg med. 

 

Vokst opp med The Beatles

Tre av de som så ut til å kose seg skikkelig under konserten til Bootleg Beatles, var Johnny Sivertsen, Grethe Sivertsen og Elin Helmersen. De danset og sang med, og kunne fortelle at de har vokst opp med The Beatles.

- Denne konserten er knallbra, konstaterer de fornøyde.

Johnny Sivertsen, Grethe Sivertsen og Elin Helmersen koste seg skikkelig under Bootleg Beatles konserten. De sang, spilte luftgitar og danset med til de velkjente Beatles låtene.