Øylekene:

Hitra møter Menorca i semifinalen

Hitra visste at dagens kamp mot sterke Saarema ville bli vanskelig, men spilte godt og plukket bra med poeng i hvert sett.  Foto: Bjørn Lie Rønningen

Nyheter

Øylekene volleyball

Saarema - Hitra: 3-0

Hitra tapte " gruppespillfinalen" mot Saarema i dag. Estlenderne møter dermed toer i den andre gruppa (Åland) i semifinalen torsdag, mens Hitra får gruppevinner Menorca i den andre semifinalen. Menorca har vunnet alle sine fire kamper innledningsvis.

Hitra har vunnet de tre første innledende kampene på overbevisende vis, og var semifinaleklare allerede før dagens kamp. Dagens oppgjør handlet dermed om å sikre seg potensielt svakere motstand i semifinalen og et psykologisk overtak i en eventuell finale mellom disse lagene.

Hitterværingene visste at dagens kamp mot sterke Saarema ville bli vanskelig, men spilte bra og plukket bra med poeng i hvert sett (25-17, 25-19 og 25-13). Det var likevel ikke mye tvil om hvor seieren ville havne.