Langs sjøkanten i en av padleperlene

Nyheter

Frøya Padleklubb var på klubbtur ute ved Titran torsdag kveld. Områdene ute ved og rundt Titran er en av padleperlene på Frøya, uansett vindforhold og padleferdighet.

Det er alltid lang og god matpause på klubbturer, og torsdag kveld gjorde padlerne strandhugg og tente opp bål ute ved Draget.

- Her fant vi det som kanskje er deler av en pinnepost?, og et balltre som har tilhørt Marius. Balltreet har hatt kvit maling, men det er slitt av nå. Om Marius kjenner igjen balltreet sitt, kan han få det tilbake, forteller Gunhild Riiber som var med på turen.

Klubbturer

Padleklubben arrangerer klubbturer der alle, både erfarne og helt ferske padlere, er velkomne. På klubbturer deles padlegleden, turtips og annen erfaring. Torsdag var klubben ute i rundt 3 timer, med utsett fra Gaustadbrygga.

Kirsti på brygga kom ut med kaffe til padlerne på kaia. Der er det en god plass å gjøre utsett med kajakker fra, enten det er full fjære som i går, eller flo.


Klubben har to nettsteder som leserne finner her: https://www.facebook.com/froyapadleklubb/?hc_ref=ARQPQKCwcNksTM5-IKvGQsCcexOubBf08L3N9UCqJHmM7YLPqTMSPc3-oR8TeXxDPtI

I denne gruppa er det åpent for alle å invitere på tur: https://www.facebook.com/groups/froyapadleklubb/?fref=ts

PS: Marius kan sende en melding til froyapadleklubb@gmail.com om han vil ha tilbake slåballkølla si.

Foto: Padleklubben