- Når man skal i gang med ny aksjon for fjerde gang gjelder det å tenke nytt

I år planlegger Sigurd Vie å selge juletre i forbindelse med "julekalenderinnsamlingsaksjonen" sin. Foto: Brits puslerier. 

Nyheter

Det er kanskje tidlig å tenke på jul allerede nå, men en julekalenderinnsamlingsjef kan aldri hvile, skriver Brit Vie på sin blogg Brits puslerier.

Sønnen Sigurd (12 blir 13 år) skal nemlig for fjerde gang arrangere sin ”Sigurds julekalenderinnsamlingsaksjon” til inntekt for bistandsorganisasjonen Plan Norge. Og denne gang har han tenkt å arrangere sitt eget juletresalg i løpet av desember.

Slår to fluer i et smekk

- Som en av de første gårdsbrukere på Frøya vil vi i år ha juletresalg. Og hvilke juletre har vi da? Jo, på markene våre spretter den noe forhatte sikta grana opp i hytt og pine! Vi tenkte derfor at med dette unike juletresalget vil vi slå to gode fluer i et smekk, vi vil bli kvitt noen trær og penger vil gå til en god sak, skriver Brit videre.

Når man skal i gang med julekalenderinnsamlingsaksjon for fjerde gang gjelder det å tenke nytt, slår mor og sønn Vie fast til lokalavisa.

De legger til at juletresalget blir litt væravhengig.

- Vi kommer nok spontant til å legge ut nærmere informasjon via Facebook om juletresalget vårt i løpet av desember, og håper på at været vil være litt med oss ei helg før jul slik at vi får gjennomført tiltaket!

Samtidig forteller kalendersjef Sigurd at det blir loddsalg også i år. I den forbindelse ønsker han seg gjerne flere gevinster.