- Ikke en fordel å kjøre på hjemmebane. Snarere tvert imot

Martin August Myrseth kjører drifting på hjemmebane i helga. Den unge frøyværingen tror ikke det er en fordel, snarere tvert imot. 

Nyheter

Martin August Myrseth havnet på fjerde plass i r-drift under dagens Norgescup i drifting på Frøya motorsportsenter.

Den unge frøyværingen forteller lokalavisa at han er godt fornøyd med resultatet.

I morgen, søndag, er det duket for runde nummer tre i Norgescupen, også denne arrangeres på Frøya. Da håper Martin August på en pallplassering, men først må han kvalifisere seg til løpet lørdag kveld.


 

Adrenalin og showfaktor

Dette er Martin Augusts fjerde sesong med drifting, og han forteller at han stortrives ute på banen.

- Drifting gir meg adrenalin-kick, også er det en motorsport med høy showfaktor.

At disse to rundene i Norgescupen går på hjemmebane, mener unge Myrseth ikke er en fordel for hans del.

- Snarere tvert imot. Jeg kjenner det blir litt ekstra press og nerver for min del siden arrangementet foregår på Frøya og det er mye kjentfolk her, men jeg skal gjøre så godt jeg kan. Min ambisjon er rett og slett å ha det artig og kose meg ute på banen.

Martin August i aksjon.