”Marits hjertesak” har trasket Nord-Norge og samlet inn en ny, stor sum penger

Frøyværing Marit Aslaug Johansen har i sommer gått i fra Lofoten til Tromsø til inntekt for sine hjertesaker, deriblant Vilde Wedø Jektviks minnefond (arkivfoto). 

Nyheter

Frøyværing Marit Aslaug Johansen har igjen gått langt til fots for å samle inn penger til sine tre hjertesaker.

Denne gang startet langturen fra Å i Lofoten den 3.juli. Marit har deretter tilbakelagt omtrent to-tre mil daglig før hun den 13. august endelig var i mål i Tromsø. I tillegg gikk hun noen dager ”Svalbard rundt” som avslutning på årets store innsamlingstur.


Marit går 100 nye mil for kreftsaken

Isbjørnens rike står på turprogrammet denne gang.

 

Over hundre tusen

Denne uken kunne Marit opplyse at hun i forbindelse med Nord-Norge turen sin har samlet inn 118.074 kroner.

- Det blir 39.358 kroner på hver av mine tre hjertesaker: Vilde Wedø Jektviks minnefond, Kreftforeningen - øremerket forskning på barnekreft, og Sykehusklovnene ved St. Olavs Hospital, forteller Johansen.

Marit har selv vært rammet av kreft og hun bestemte seg den gang for at ble hun kreftfri,  da skulle hun bruke tid og energi på å hjelpe andre rammede.

Marit har tidligere gått langturen Trondheim til Oslo samt "Frøya rundt" til inntekt for sine hjertesaker.


Marit ønsker å takke alle som har donert penger og takke alle de som har gjort kjøpt i fra hennes loppemarked arrangert på Frøya i vår.- Tusen takk for varme klemmer, hurra-rop, smil, klapp på skuldra og mange gode ord. Det varmer. Nå står det kr. 2,- på Marits hjertesak sin konto. Jeg håper kontoen fylles fort opp igjen, smiler Marit.