Nominert til to Latin Grammy Awards

Konkurrer mot Shakira og Luis Fonsi om "årets låt"

Låten "Vente Pa´Ca" som frøyværing Ronny Svendsen og hans kollegaer har skrevet, er nominert til to Latin Grammy Awards. Låten fremføres av den kjente artisten Ricky Martin. 

Nyheter

Frøyværing Ronny Svendsen og det trønderske låt- og produksjonsteamet Dsign som han er en sentral del av har blitt nominert til to Latin Grammy Awards for låten "Vente Pa´Ca". Det var adressa.no som først omtalte saken.

Ronnys kollega Robin Jenssen sier til Adressa at låten ble skrevet i Trondheim i fjor sommer og utgitt av Ricky Martin i september.

Dette er den kjente popartistens største hitlåt siden ”Livin La Vida Loca” i 1999. Musikkvideoen til "Vente Pa´Ca" er per dags dato sett 1 263 653 898 ganger på Youtube og har blitt avspilt via musikktjenesten Spotify 254 526 840 ganger!

- Det er utrolig gøy å få være med på noe så stort, sa Ronny Svendsen i et intervju med lokalavisa Hitra-Frøya i vinter.

Utdeling i Las Vegas

Prisutdelingen vil finne sted i Las Vegas 16. november.  Her konkurrerer de mot de kjente latinske artistene Shakira og Juanes i de gjeve kategoriene "årets plate" og "årets låt" - ikke minst mot sommerhiten "Despacito" av  Luis Fonsi feat. Daddy Yankee.

Dsign er ikke kreditert som produsenter av "Vente Pa´Ca", men det er de som har levert fra seg originallåten. Den framstår i følge Dsign ikke særlig forskjellig fra produksjonene de sendte fra seg.

I sommer vant de pris for beste radiolåt i SESAC Latin Awards for denne Ricky Martin-låta. Dsign består foruten Svendsen og Jenssen av Anne Judith Wik, Nermin Harambašić.