- Viktig med tilsyn og kontroll av hvordan kommunene forvalter fellesskapets verdier

Arnt R. Haugan er ansatt som daglig leder for det nye selskapet Revisjon Midt-Norge SA. 

Nyheter

Den 28. august 2017 ble Norges største interkommunale revisjonsselskap stiftet. Det nye selskapet er organisert som et samvirkeforetak. Selskapet eies av 43 kommuner og Trøndelag fylkeskommune og får 40 ansatte.

Navnet på det nye selskapet blir Revisjon Midt-Norge SA og de etableres som følge av en sammenslåing av revisjonsselskapene KomRev Trøndelag IKS og Revisjon Midt-Norge IKS.

Eierkommunene som inkluderer Frøya, Hitra og Snillfjord har en årlig driftsomsetning på 30 milliarder. Kommunene har ansvaret for tjenester og velferdstilbud til en befolkning på 246.000. I tillegg kommer fylkeskommunale tjenester i nye Trøndelag fylkeskommune med 440.000 innbyggere.

Daglig leder ansatt

I styremøte den 6. november 2017 ble Arnt R. Haugan (46) ansatt som daglig leder for selskapet. Haugan kommer fra jobben som daglig leder for KomRev Trøndelag IKS. Arnt R. Haugan og bosatt i Steinkjer.

- Det er viktig med tilsyn og kontroll av hvordan kommunene forvalter fellesskapets verdier. Etableringen av Revisjon Midt-Norge SA vil sikre kommunene fortsatt kostnadseffektive og gode revisjonstjenester i årene som kommer. Vi er glade for at Arnt R. Haugan har takket ja til å lede det nye selskapet framover, sier styreleder Hans S. U. Wendelbo i Revisjon Midt-Norge SA.

Selskapet er i drift fra 01.01.2018 og leverer tjenester til eierkommunene innenfor regnskapsrevisjon, forvaltningsrevisjon, selskapskontroll og rådgivning. Selskapet har kontor i Orkanger, Trondheim, Stjørdal, Steinkjer, Namsos, Brønnøysund og Mosjøen.

Deltakere i Revisjon Midt-Norge SA:

Agdenes kommune

Bindal kommune

Brønnøy kommune

Flatanger kommune

Fosnes kommune

Frosta kommune

Frøya kommune

Grane kommune

Grong kommune

Hattfjelldal kommune

Hemne kommune

Hitra kommune

Høylandet kommune

Inderøy kommune

Klæbu kommune

Leka kommune

Levanger kommune

Lierne kommune

Malvik kommune

Meldal kommune

Melhus kommune

Meråker kommune

Midtre Gauldal kommune

Namdalseid kommune

Namsos kommune

Namsskogan kommune          

Nærøy kommune

Orkdal kommune

Overhalla kommune

Røyrvik kommune

Selbu kommune

Skaun kommune

Snillfjord kommune

Snåsa kommune

Steinkjer kommune

Stjørdal kommune

Sømna kommune

Trøndelag fylkeskommune

Tydal kommune

Vefsn kommune

Vega kommune

Verdal kommune

Verran kommune

Vevelstad kommune