Konsertaktuell med lokalt kor:

Er Charlotte blitt gifteklar?

Charlotte Audestad er konsertaktuell på Hitra i november, men er hun blitt gifteklar som hennes nyeste låt "Bare si ja" kanskje antyder? (arkivfoto). 

Nyheter

Vinn billetter til Charlottes konsert. Se nederst i saken

Charlotte Audestad er ute med ny singel kalt Bare si ja. Låten handler om å ha mistet troen på kjærligheten før den du har "ventet på" omsider dukker opp. Bare si ja er en fengende gladlåt, og en litt annen tilnærming til temaet kjærlighet enn en del av de andre låtene til Audestad.

Til nettsiden lydmuren.no sier Charlotte at hun har skrevet sin gladeste låt noensinne.
- Jeg trodde at jeg kun klarte å skrive musikk når jeg var på bunnen i eget følelsesliv, men Bare si ja har definitivt satt den teorien på prøve.

Opptur i livet

Ut i fra den nye låtens tekst skulle man kanskje tro at hitterværingen var gifteklar?

- Nei, jeg er langt i fra gifteklar, men har det veldig bra. Jeg er utrolig glad for å endelig ha oppdaget at jeg kan skrive låter når jeg er på en real opptur i livet også, forteller Charlotte Audestad til lokalavisa.

Audestad har så langt gitt ut tre plater. "På feil si av vei’n" ble sluppet i 2013, etterfulgt av "Livet e for kort te å bare ha det greit" og "Ni nye".

- «Bare si ja» er en forsmak på hva som er i vente i løpet av 2018, da jeg planlegger en større utgivelse, legger Charlotte til.


 

Konsertaktuell med lokalt kor

Før den tid er Charlotte Audestad aktuell med en ny konsert i øyregionen.

- Den 24. november kommer jeg til Sandstad kirke og skal ha konsert med den fabelaktige gjengen jeg spiller med. I tillegg kommer koret Hitterklang som gjester. Det er noe jeg gleder meg veldig til.

Hitterklang har laget korarrangement på fem av Audestads låter, og hun sier det er utrolig spennende å se hvordan de har tolket hennes sanger og gjort dem litt til sine. 

- Jeg håper å se så mange som mulig på denne konserten, som skal bli en varm og humørfylt kveld før julestria setter inn for fullt i de fleste hjem.

Charlotte Audestad ønsker å gi bort to billetter til konserten i Sandstad kirke. Gå inn på Lokalavisas Hitra-Frøyas facebook-side for å vinne disse.

Lokalavisa Hitra-Frøya har 9844 følgere på Facebook. Følg oss her for siste nytt i øyregionen.