Trafikkulykke mellom Gangåsvatnet og Våvatnet

Tre biler involvert.
Nyheter

Tre biler var rett før klokka 13.30  tirsdag ettermiddag involvert i et trafikkuhell på Fv. 714.

Politi og ambulanse rykket ut til ulykka som skal ha skjedd mellom Gangåsvatnet og Våvatnet. Ingen personskade ble det meldt senere, men det vil være redusert framkommelighet inntil bilberging er utført, opplyser politiet klokka 13.55.

I følge Avisa Sør-Trøndelag er årsaken til ulykka at en personbil har skulle kjørt utpå Fv. 714 og videre i retning Orkanger, og da havnet i sammenstøt med en varebil som kom kjørende i retning Hitra. Den tredje bilen som kom kjørende i retning Orkanger har forsøkt å kjøre i grøfta for å unngå kollisjon.

I følge STs reporter på stedet er det litt is og slaps i veibanen, men ellers relativt greit føre.