Her er prisvinnerne under årets Frøyawards

Odd Arne Arnesen og Mausund feltstasjon ble kåret til Årets navn for deres opprydding av marin forsøpling i høst. 

Nyheter

Tolv priser ble tirsdag kveld delt ut under Frøyawards 2017 til frøyværinger som har gjort seg bemerket eller gjort en ekstra innsats i lokalsamfunnet det foregående år.

Prisutdelingen er i regi Frøya.no og Frøya kommune.


Årets navn: Odd Arne Arnesen & Mausund Feltstasjon; Årets kulturnavn: Femme; Årets idrettsnavn: Mary Daniese Sæther; Årets medmenneske: Rachel Tørum; Årets ildsjel: Jens Christian Reberg; Årets bedrift: Åkerblå ; Årets medarbeider/kollega: Liv Merete Hammer, Frøya Sykehjem; Årets lag/klubb/forening: Frøya & Hitra Taekwon-do klubb ; Årets arrangement: Utihavetfestivalen ; Årets næringslivsleder: Roger Sørensen ; Årets stemme: Hans Anton Grønskag ; Skoleprisen: Nina Mathissen ; Ærespris: Bjørnar Johansen