Lokalbefolkninga startet egen leteaksjon

Politiet har gått ut med bilde av den savnede mannen og ber om tips dersom noen vet noe. Politiet kan kontaktes på 02800.  Foto: politiet

Nyheter

Det offisielle søket etter mannen som er savnet i Hemne ble avsluttet etter bruk av helikopter og mannskaper lørdag. Men i romjula har private organisert leting etter mannen, som sist ble sett av hybelverten sin onsdag i forrige uke.

Mannen er bosatt på Frøya, men bor for tida på hybel på Kyrksæterøra, hvor han går på skole.

Knapt 40 personer fra lokalmiljøet deltok ifølge lokalavisa Sør-Trøndelag i det private søket tirsdag. Det ble søkt lang stranda i fjorden og langs Rovatnet, og det ble også brukt drone og kajakk langs de bratteste og vanskeligs tilgjengelige områdene ved Roberget. Det ble ifølge lokalavisa heller ikke denne gang gjort noen funn.

Politiet sier man i dag vil vurdere om det skal iverksettes nye søk.


Mann i 20-årene bosatt på Frøya er savnet i Hemne

Kriseteamet i Frøya tar hånd om savnedes venner