Alle turbillettene revet bort på 16 minutter

Den helt spesielle fjellandsbyen Eze mellom Nice og Monaco blir et av reisemålene på leserturen, sier Hugo Storsand (t.v.), daglig leder i Orklareiser, og Svend Sivertsen som er reisevert for lokalavisa Hitra-Frøya. 

Nyheter

Da billettsalget åpnet på nett og telefon klokka ni i morges, tok det kun 16 minutter før alle de 42 plassene var revt bort. Nå er ca 60 personer notert i systemet, inkludert alle de på venteliste, forteller Orklareiser, som organiserer turen på vegne av lokalavisa Hitra-Frøya.

Årets lesertur går gjennom hele sju land, reiseruta går gjennom Danmark, Tysjland, Østerrike, Sveits, Liechtenstein, Italia og Frankrike. Bodensjøen, Lago Maggiori og Den franske riviera er blant hovedmålene.


Lesertur

Opplevelser på rekke og rad

Lokalavisa er i gang med å planlegge neste års lesertur. Denne gangen er målet kjente og vakre steder i Frankrike, Italia, Sveits og Liechtenstein.