Dugnadsinnnsats:

Har startet på bygginga av Fillan fritidspark

Svein Jarle Slenes, Solvor Moen, Bror Blichfeldt og Ann Mari Blichfeldt var lørdag i sving med motorsagene for å fjerne skog på området som etter hvert skal bli til Fillan Fritidspark.  Foto: Bjørn Lie Rønningen

Nyheter

Lørdag var det en dugnadsgjeng på plass i "Dyet" for å klargjøre til første byggetrinn av Fillan Fritidspark.

-Vi har fått penger fra Hitra kommune og Lerøy Midt, og er nå kommet i gang med arbeidet, forteller leder i anleggsgruppa i Hitra IL, Bror Blichfeldt.

I fire timer har Sven Jarle Slenes, Solvor Moen, Ann Mari Blichfeldt og Bror vært i sving med motorsagene og fjernet det meste av skog som må bort for at maskinene skal komme til. Om kort tid skal nemlig Hitra Anleggservice i gang med å grave og forsterke grunnen og deretter fylle opp med masse på området som strekker seg fra bussholdeplassen i nord til Bygger’n i sør, og idrettsparken i vest og sparebankbygget og fylkesvei 714 i øst.

Arkitektens idéskisse illustrerer hvordan Fillan fritidspark vil bli seende ut. Parken sees her fra nordlig retning mot sør.  Foto: Interiørarkitekt Landevaag

 

Fillan Fritidspark

Det er en variert park som skal bygges i tre trinn i Fillan.  Fillan Fritidspark skal blant annet bestå av volleyballbane/skøytebane BMX-løype, gapahuk, hinder/klatreløype, sitteplasser, frisbeegolf og trehytte.

- I første byggetrinn er det kombinert volleyballbane og skøytebane som skal anlegges. Deretter kommer det til å gå slag i slag. Til sommeren håper vi at volleyballbanen er på plass og når det blir kuldegrader kommer vi til å gjøre den om til en isbane. Dette har vi troen på blir kjempepopulært. Det er spennende å være i gang, sier Bror Blichfeldt.Slik blir nye Fillan fritidspark

BMX-bane, gapahuk og hinderløype. Fillan fritidspark vil friste til aktivitet for alle aldersgrupper.