Valpen Tei er borte:

-  Vi har lett i to dager og ikke funnet noen tegn etter henne

Den fem måneder gamle valpen Tei ble sist sett lørdag ved eierens gård på Svankilen, Kvenvær. Foto: Privat. 

Nyheter

Lørdag formiddag forsvant den fem måneder gamle sheltie-valpen Tei på Hitra.

-  Vi har lett i to dager og ikke funnet noen tegn etter henne, forteller en fortvilet eier, María Elísdóttir til lokalavisa. Valpen Tei bor og ble sist sett på gården deres på Svankilen, Kvenvær. Hun er kontaktsøkende og livlig.

Eieren var ikke langt unna da valpen forsvant og hun mener den kan ha blitt tatt med av en turgåer i den tro at den var på avveie.

- Tei er meldt savnet hos politiet og håpet er at noen skal melde fra at de har henne i god behold hjemme hos seg. Om du ser Tei eller har sett henne venligst ring oss på telefonnummer 90260453 eller 97583683, sier Elísdóttir.