Krafttak-rekord: Har fått inn over en million kroner i øyregionen

Dette russekullet måtte bade
Nyheter

Mandag ble det offentliggjort hvor mye penger som har kommet inn til årets Krafttak mot kreft-aksjon i øyregionen. Og hvilket russekull som hadde fått inn minst penger og tradisjon tro måtte bade.

Russ fra Frøya og Hitra var mandag ettermiddag samlet i Vikan i Fillan, og spenningen var til å ta og føle på da aksjonslederne kom gående med plakater med påskrevne summer for hver øy.

Sjekk badevideoen:


 

Aksjonsleder Sara Meyer (Frøya) og aksjonsleder Thea Arntsen (Hitra) snudde plakatene samtidig og da gikk det et gisp gjennom ungdommene. Denne gang har de klart å samle inn over en million kroner til årets Krafttak mot kreft-aksjon og nesten doblet forrige innsamlingsrekord i øyregionen. På Saras plakat sto det: 536.640,- og på Theas plakat: 644.131,-. Det utgjør til sammen: 1.180.771,-

- Jeg hadde ikke turt å håpe på at vi skulle vinne i dag til tross for at vi hadde fått inn mye penger, sier aksjonsleder Thea Arntsen og tilføyer at konkurransen ikke er det viktigste.

- At vi har klart å få inn så mye penger, til sammen over en million kroner, var ganske overraskende og skikkelig rørende. Jeg kjenner jeg er ordentlig stolt over hitra- og frøyarussen i dag. Og over alle som har gitt penger til årets aksjon og vist at de bryr seg her i det lille lokalsamfunnet vårt.


 

Jublende hitterværinger var tydelig svært lettet over at de slapp og bade, mens frøyværingene sporty tok sats og hoppet i sjøen. Flere bilder ser du øverst i denne nettsaken.