- Telefonen har nesten ikke stoppet å ringe siden tilbudet ble kjent

I dag åpnet "Einarsdottir Høreklinikk”

Torsdag åpnet det en ny høreklinikk på Hitra ved audiograf Indiana Einarsdottir.  Foto: Cecilia Brurok

Nyheter

I dag (torsdag) åpnet den nye audiografklinikken ”Einarsdottir Høreklinikk” på Hitra.
- Jeg har vært audiograf i fire år, og det er veldig spennende og skulle åpne sin egen klinikk, smiler Indiana Einarsdottir stolt.
Hun og familien flyttet til Fjellværsøya i desember i fjor da hun fikk seg jobb ved Audioplus sin avdeling på Hitra, men ikke lenger etter gikk firmaet konkurs. Indiana ante likevel råd. Hun forteller at de trives godt i øyriket og bestemte seg like godt for å starte opp sin egen audiografklinikk.

- Når sånt skjer må man skape sine egne muligheter. Jeg har opplevd å få god hjelp og støtte fra det lokale hørselslaget og lokalmiljøet.

Leder i Hitra hørselslag Einar Brendbo var innom Indiana under åpningen av "Einarsdottir Høreklinikk". 

 

Responsen etter at det ble gjort kjent at Indiana skulle starte opp sin egen audiograf-klinikk har vært formidabel.
- Telefonen har nesten ikke stoppet å ringe siden tilbudet ble kjent. Det er veldig gøy. Jeg er takknemlig for at jeg får muligheten til å fortsette å drive en audiografklinikk på Hitra. Med den pågangen det har vært så langt ser tiden framover lys ut, smiler Indiana.
Einarsdottir Høreklinikk kommer til å ha fast åpningstid på Hitra torsdag og fredag.
- Onsdag blir det eventuelt etter avtale, jeg må se an hvor behovet er størst, sier innehaveren. For Indiana har også startet opp en egen avdeling i Hemne kommune.- Den startet jeg opp nå på mandag så dette har vært en oppstartsuke for min del, smiler hun.

Klinikken hennes ligger vis-a-vis Legevakten på Hitra Helsetun og er spesialtilpasset en audiograf-praksis. Her tilbyr Indiana blant annet hørselstester og tilpasser ørepropper i samarbeid med Hørselslaben AS på Stjørdal.