Drea håvet inn 750.000

Tok sterk plassering i stor pokerturnering

Her er Drea Karlsen ved en tidligere pokerturnering. 

Drea Karlsen  Foto: Privat foto

Nyheter

Drea Karlsen tok åttendeplass i jubileumsutgaven av Pokerstars Sunday Million. Dermed kunne hun innkassere nærmere 90.000 dollar  - eller omlag 750.000 norske kroner.

Det  er casinotopp.net/ som melder dette. I følge nettstedet stilte hele 56.000 spillere stilte til start i spesialutgaven av denne online-turneringen.

Drea fra Frøya, nå bosatt i Trondheim, spilte seg til fram til finalen hvor åtteplasssen ga henne  89418 dollar

– Dette er min soleklart beste cash i poker noengang, forteller Drea til Pengespill.com . Hennes største premie før dette var på 4300 dollar.

Med til historien hører at Drea må dele noe av gevinsten med en venn som spleiset på innsatsen i Pokerstars Sunday Million.


Har signert bokavtale med forlag

- Jeg tror veldig mange kan kjenne seg igjen i mye i boka, selv om de aldri har vært psykiatriske pasienter.Prater hull i hodet

Da lokalavisa for noen år tilbake pratet med Drea om pokerinteressen, fortalte hun om en spesiell strategi for å lure motstanderne.

- Hehe, jeg prater hull i hodet på de rundt meg. Ellers liker jeg å bløffe, men jeg legger til mer strategi bak bløffene enn tidligere ut fra hvilke kort jeg har og hva motstanderen kan ha. Vi damer blir kanskje sett på som litt mer ”tight” enn gutta, så jeg prøver å bruke det som en fordel, fortalte Drea.


Første poker-NM i Norge til helga

- Klart jeg går for toppremien

Men det viktigste for Drea Karlsen er å ha det gøy i det første poker-NM som går på norsk jord.