Sjarmbombe av ei forestilling

Nyheter

Forventningsfulle publikummere hadde tirsdag kveld trukket innendørs for å se Frøya kulturskoles dansegruppe fremføre en moderne danseversjon av barneboken «Gruffalo».  Dette er ei fortelling på rim om ei mus som unngår å bli spist opp av skogens rovdyr ved å fortelle om sin farlige venn, Gruffalo.

Musa og slangene. 

 

De unge danserne kom ut på scenen i storsalen utkledd som dyr og gruffaloer. De danset deretter til fengende musikk, mens publikum ble geleidet gjennom historien av forteller Toril Antonsen Aae.

Kulturskole-rektor Toril Antonsen Aae var fortellerstemmen under "Gruffalo".  Foto: Cecilia Brurok

 

Med en stor dose sjarm, en god del sprett og akrobatikk fikk elevene trampeklapp fra første stund. Og de hadde tydelig øvd lenge, for koreografien som satt som et skudd denne kvelden. Noe også danselærer Bertil Fossli poengterte fra scenen da forestillingen var over.