Går ut av Elektro-Team og starter eget elektrofirma

Roger Einvik og Lill Mariann Seternes 

Nyheter

Roger Einvik sluttet i februar som daglig leder i Elektro-Team. Sammen med Lill Mariann Seternes er han nå klar til å møte det lokale markedet med det nyetablerte firmaet Kyst Elektro AS. Firmaet etableres på Frøya, og blir da det eneste elektrofirmaet med forretningsadresse Frøya.

- Men arbeidsområdet vil være Frøya, Hitra og øyregionen generelt, sier de.

Roger vil i oppstarten være den som representerer bedriften, da Lill Mariann fortsatt er i oppsigelsestid. Hun vil være operativ for det nystiftede firmaet i juli.


 

Lill Mariann Seternes har de siste fire årene jobbet som saksbehandler og vært prosjektleder for flere store jobber, blant annet Nordskag oppvekstsenter, infrastruktur i Nordhammarvika Industripark og landstrømsprosjekter for oppdrettsselskap.

Roger Einvik har 22 års erfaring fra elektrobransjen, hvorav over ti som leder. Nå belager begge seg på å gå ut i vanlig produksjonsarbeid igjen.

- Det vil det bli i starten. Men vi skal ansette folk etterhvert. Nå skal vi først få på plass rammene, og se hvordan vi skal drive firmaet,sier Roger Einvik.

- Vi har god tro på at vi skal klare å konkurrere med de etablerte firmaene, og at det er god plass i markedet her ute, sier Lill Mariann Seternes.

I starten ønsker firmaet å konsentrere seg om privatmarkedet.

- Det kan være lett å glemme privatmarkedet da øyregionen vår er så heldig å ha et voksende industrimarked, men privatmarkedet er og vil være et viktig og spennende marked også i framtida, sier Roger Einvik.

Men dette hindrer ikke at de også allerede har fått et større bedriftsoppdrag hos Kaasbøll Boats på Kuøya.

Firmaet venter på at de siste papirene skal klareres hos Brønnøysund, men tar i mot henvendelser om oppdrag.

- Ingen jobb er for liten og ingen for stor, sier de to oppstarterne Roger Einvik og Lill Mariann Seternes.