Full fart, punktering og velt i olabilløpet

Team Hobby Racing med best tid ned Internatbakken
Nyheter

Fredagens olabilløp gikk ikke helt uten dramatikk. To biler gikk på en velt nede i bakken, og en bil med hele to punkterte dekk måtte dyttes i mål. Men flere biler konkurrerte om beste tid ned Internatbakken, og det viste seg å være den svært forseggjorte bilen til Team Hobby Racing som fikk bestetid på 17:91.

10. klassingene på Sistranda har brukt mange kunst- og håndverkstimer til å bygge olabilene, og det var totalt ti biler som etter planen skulle stille. Men tre biler gikk ikke gjennom lærernes sikkerhetskontroll, blant annet på grunn av manglende bremser, og fikk ikke stille i konkurransen.

Her kan du også se en video fra løpet (HF+):


- Kjør, kjør, kjør!

Se videosnutt fra årets olabilløp