Åkerblå kjøper nok et selskap

  Foto: Åkerblå

Nyheter

Denne gangen er det enmannsbedriften Aask Aqua, eid og drevet av Kåre Aas, som blir en del av det frøyaselskapet Åkerblå.

Kåre Aas har lang og allsidig bakgrunn fra oppdrettsnæringen bl.a fra selskap som NRS Finmark, Barlindhaug AS og Multiconsult AS og siden 2017 fra sitt eget selskap Aask Aqva AS.

"Åkerblå AS er meget fornøyd over å ha fått Kåre med på laget. Dette oppkjøpet er en del av vår styrking og satsing i Nord-Norge.  Det vil gjøre oss enda mer robust, og bidra til at vi blir en enda bedre samarbeidspartner for våre kunder, sier Roger Sørensen i en pressemelding fra Åkerblå

- Åkerblå AS vil ta med og bygge videre på den gode anseelse, kompetanse, etablerte rutiner, systemer og kundekontakter som begge selskapene har i dag. Kåre Aas er nå fast ansatt i Åkerblå AS. Åkerblå AS og Kåre Aas har hatt gode samtaler, og at vi i dag har kommet til en avtale gjør oss optimistisk og stolt med tanke på vår videre satsing i Nord-Norge sier Kåre Aas, daglig leder i Aask Aqva AS og Roger Sørensen, adm. dir i Åkerblå AS.


- Vi tar gjerne litt av æren for at Frøya har passert 5000 innbyggere

Vokser ut av sine kontorene på Sistranda, samtidig som nye avdelingskontor kommer til.