Se bildene fra fredagens sommeraktiviteter

Nyheter

Denne uken arrangerer FYSAK Hitra i samarbeid med skolehelsetjenesten en aktivitetsuke for barn mellom 8 og 12 år. Hensikten er å gi et aktivitetstilbud i en periode hvor det ellers kan bli rolig og lite aktivitet.

Hitra-Frøyas fotograf og språkpraksiselev Saleem Amar Alsaleem var tilstede fredag formiddag for å sjekke aktivitetsnivået.


Starten på aktivitetsuka ble veldig fengende for en stor skokk unger

- Det er kjempeartig, spesielt leken med terningen

 

Tidligere denne uka ble lokalavisa med ut på tur til Torvhatten, der det ble gjennomført diverse leker gjennom både quiz og interaktive oppgaver. Fredag var det aktiviteter på Hitra Idrettspark som sto på planen, noe som førte til mye latter og sunn aktivitet. Ungene fikk prøve seg på alt fra kubb, frisbee, tennis og lengdehopp.

Se bildeserien øverst i saken.