Sirkus med halsbrekkende akrobatikk til øyriket

I midten av august kommer Cirkus Agora tilbake til Frøya og Hitra.  Foto: Cirkus Agora.

Nyheter

Cirkus Agora er tilbake med nytt stjernespekket show. Onsdag 15. august gjester de Frøya og dagen etter, torsdag 16. august, legger de turen til Hitra.

Det var Jan Ketil Smørdal som etablerte det norske sirkuset i 1989, bare 25 år gammel. Han var selv med som sirkusartist og balansering på slakk line var hans spesialitet. Det hadde han øvd på ved å spenne et tau mellom utedoen og epletreet på familiegården hjemme på Nordfjordeid.
Nå har sirkusdirektør Jan Ketil satt sammen et program bestående av artister som han tidligere har jobbet med i inn- og utland. I følge sirkusets pressemelding har de med seg artister i verdensklasse som byr på grasiøse luftnummer, morsomme klovner og halsbrekkende akrobatikk.

Cirkus Agora har med seg de tre prisbelønte klovnene "Rivelinos" til øyriket.  Foto: Cirkus Agora

 

Temposjongløren og luftens prinsesse

Blant annet har Jan Ketil med seg temposjongløren Tony Garcia fra Spania som har underholdt titusenvis av mennesker ved noen av Europas største og mest annerkjente sirkus. Luftens prinsesse Sandra Quaiser - kjent fra NRK-serien "Bli med heim" - skal gjøre risikofylte vendinger fra en lysekrone høyt opp under sirkusteltet. Cirkus Agora har også med seg de tre prisbelønte klovnene "Rivelions" til øyriket.
I tillegg har sirkusdirektøren flere overraskelser på lur.
- Det skal være sirkusfest fra begynnelse til slutt!