Etter tre års drift velger Tove Cecilie Fasting og Ola Flyum å selge utestedet Terna Brygge på Sula.

I tillegg til Terna Brygge, driver daglig leder Tove Cecilie Fasting også Frøya Tare. Frøya Tare har nylig inngått samarbeid med Leica, flyttet til nye lokaler på Leirvikhamn og planlegger å ta i bruk konsesjon for dyrking av tare. Her tenker hun å bruke mye av sin kapasitet i tida framover.

- Det blir for mye å drive begge selskapene. Jeg har rett og slett ikke kapasitet til å videreutvikle Terna Brygge, samtidig med videre satsing i Frøya Tare. Det skjer mye spennende i tare-virksomheten, og jeg føler det er nødvendig at jeg har full fokus der fremover, sier Fasting.

Sammen med medeier Ola Flyum, har Fasting bygget opp Terna Brygge til å bli en kulturell møteplass i havgapet.

Ola Flyum

- Folkekjære artister som Terje Tysland, Børge Pedersen, Bjarne Brøndbo og Tone Hulbækmo har opptrådt for fulle hus på brygga, i tillegg til en rekke andre små og store musikere. Dessuten har det vært utstillinger, foredrag og mindre teaterforestillinger her, forteller eierne i en pressemelding.

- Vi håper å finne nye eiere som ønsker å utvikle Terna Brygge videre, og som ser de mulighetene Sula byr på som turistdestinasjon, sier Fasting.

Men fortsatt er ikke kultur-sesongen over på Terna: 25.august kommer Jazzmazzørene tilbake og holder konsert i Kvitbrygga, mens det kvelden før høstens høydepunkt på Sula, krabbefesten 22.september, blir rock og blues med Svein Grostad Band.