Her ble en bolig solgt for 4.130.000 kroner

Fem boliger på Hitra gikk i august for over to millioner.

Brøggholmen i Fillan. 

Nyheter

I kartet finner du komplett oversikt fra Kartverket over fritidseiendommer solgt og overdratt i Hitra i august 2018.

Mer informasjon om den enkelte eiendom finner du ved å zoome deg inn i geografien og klikke på nåla. Du kan velge om du vil lese informasjonen i et vanlig kart, på et foto eller som hybrid av disse (velg oppe i høyre hjørne av kartet).


Her er de dyreste og billigste grendene i øyregionen

Så mye kostet en gjennomsnittsbolig i grenda di i fjor.

 

Offentlige data fra Grunnboken og Matrikkelen inneholder også historisk oversikt over omsetning og overdragelser på den enkelte eiendom. Dette finner du ved å bruke piltasten høyre/venstre inne i informasjonsboksen på eiendommen.