Inviterer til fartsfylt helg på to hjul

Nyheter

Det blir mye aktivitet på Snillfjord motocrossbane kommende helg. Lørdag 15. september braker det løst med årets klubbmesterskap for egne medlemmer. Det er i følge Snillfjord motorklubb hele 45 påmeldte førere mot 23 stk i fjor.

- Her deltar både jenter og gutter fra 5 år og oppover til godt voksne utøvere, sier Jan Rune Berdal, leder i Snillfjord motorklubb, som oppfordrer folk til å komme og se på og benytte seg av kiosken.

Lørdag er det trening frem til konkurransen begynner klokka 12.

Søndag er det også løp, men da åpent for deltakere fra andre klubber. Det ser ut til å bli 32 førere søndag.

I følge Berdal har Snillfjord motorklubb hatt stor økning i medlemsmassen siste året, og har pr. i dag rundt 200 medlemmer fra mange kommuner fra Frøya til Stjørdal.

Man kan kjøre motocross fra fylte 5 år. 

 

- Dette skyldes vår unike satsing på rekruttering og spesielt tilrettelegging med utleiesykler til nybegynnere. Det er viktig å få markedsført vårt tilbud slik at flest mulig barn og unge kan få muligheten til å oppleve verdens beste idrett. I motocross finnes ingen reservebenk, alle kan delta på sitt eget nivå fra den dagen man fyller 5 år. Motocross har et kjempegodt miljø der hele familien har kvalitetstid sammen, sier Berdal.