Fire festligheter som foregår i øyregionen i helga

Nyheter

Høstfest på Uttian

Uttian grendalag inviterer til grill og ølfest i Uttian grendahus lørdag 6.oktober. Arrangementet er i samarbeid med Bryggeriet Frøya.

- Vi serverer Svinehaxe med surkål og poteter rett fra grillen. Ellers serverer vi alle våre ølsorter, samt mineralvann. Det blir også mulighet til å kjøpe Uttian grendalags eksklusive ølglass. Inntektene fra arrangementet går til Uttian Grendalag. Alt foregår inne i telt og i grendahuset, opplyser arrangørene via Facebook.

Det blir også øymesterskap i dart og livemusikk med Frank Kåre Vangen fra Nashville.

Fra klokka 21.00 er det 18 års aldersgrense. Påmelding gjøres i forkant arrangementet.


Bryggeriet Frøya er med på øl-rekorden

Aldri har norsk øl stilt sterkere på verdensmessa.

 

Krabbfæst på Mausund

Mausund IL arrangerer sin tradisjonelle krabbfæst lørdag 6.oktober. Etter sjømatgildet spiller "Broschans" opp til dans, opplyses det på Facebook. Påmelding gjøres i forkant arrangementet.

Oktoberfest på Ansnes

Ansnes Brygger arrangerer lørdag 6.oktober sin tradisjonelle oktoberfest. De opplyser via HFkalenderen at det blir servering av bayerske retter, schnapps og oktoberfest-øl.

Truls og gladgutta i FraMor kommer og skaper oktoberfest-stemning fra scenen i teltet.

Filippinsk fest i misjonshuset

Søndag 7. oktober arrangerer Brutte lenker filippinsk samling i Hitra misjonshus.

Hit kommer Rubena Yting for å forteller om livet som gatebarn. Nils Vang og Ingar Grønli skal spille musikk. Brutte lenker opplyser også at det blir salg av filippinsk middag inkludert dessert og kaffe.

- Alle er hjertelig velkommen.


Filippinsk julefest gir tak over hodet

- De ønsket økonomisk hjelp til å kjøpe takplater og spiker, og litt til mat. Det skal det bli, takket være god støtte fra frøyværingene, sier Evelyn Lihaug etter å ha summert overskuddet fra den filippinske julefesten.