Har overført nytt større beløp til hjertesakene sine

Marit Aslaug Johansen har igjen fordelt et større pengebeløp til sine tre hjertesaker, blant annet Vilde Wedø Jektviks minnekonto. Dette bildet er fra et loppemarked på Nesset i fjor hvor det ble samlet inn over 50.000 kroner til "Marits hjertesak". 

Nyheter

Marit Aslaug Johansen opplyser via Facebook at det har kommet inn 100.270 kroner til "Marits hjertesak". Disse pengene ble i forrige uke fordelt likt og overført til Marit sine tre hjertesaker:

  • Vilde Wedø Jektviks minnekonto
  • Barnekreftforningens Forskningsfond
  • Sykehusklovnene ved St.Olavs Hospital

For omlag 13 år siden opplevde Marit Aslaug selv å bli kreftsyk. I takknemlighet over å bli frisk etter mange års sykdom, bestemte hun seg for å gå Norge rundt for å samle penger til disse tre formålene. I sommer gikk hun Kystriksveien fra Trondheim til Bodø på 46 dager.


- Det har vært den mest krevende turen så langt

Etter å ha tilbakelagt 100 nye mil til fots kommer Marit i mål i dag.