Eldre bolig ble flammenes rov

  Foto: Petter Vidar Vågsvær/Frøya Film & Bilder

Nyheter

Nødetatene rykket sent fredag kveld ut til en bekreftet boligbrann i en enebolig på Dolmøya.

- Huset meldes å være tomt, opplyste politiets operasjonsleder klokka 23:19 fredag kveld. Det var da observert åpne flammer i boligen.


 

- Brannvesenet har akkurat kommet til stedet så vi vet ikke så mye ennå. Det skal ikke være folk i huset, forteller vakthavende ved Trøndelag brann- og redningstjeneste til Hitra-Frøya cirka klokka halv tolv. Ifølge vakthavende var det en innringer som meldte fra til brannvesenet om flammer fra et bolighus.

  Foto: Petter Vidar Vågsvær/Frøya Film & Bilder

 

Den eldre eneboligen ligger Dolmøyveien, ikke langt fra Jektvik mek. En salgsplakat på veggen vitner om at huset er til salgs.

- Huset ligger ute til salgs, og det er derfor ingen som bor der fast. Det skal være en leietaker i huset, som vi ennå ikke har fått kontakt med. Vi er likevel sikre på at huset er tomt, sa operasjonsleder Lars Letnes hos politiet i Trøndelag til adressa.no i natt. Politiet forteller også at røykdykkere i løpet av natta har vært inne i boligen uten å finne personer.


 

Statens vegvesen opplyste ved 23.30-tida at det er begrenset mulighet til å passere på veien ved brannstedet.

Ved midnatt meldte politiet at brannvesenet fortsatt jobbet på stedet og at veien var midlertidig sperret som følge av redningsarbeidet som pågår.