Hederspriser til Dugnadsgjengen og Asbjørg

Prisvinnerne Bjørn Ingar Mjønes og Asbjørg Wingan sammen med ordfører John Lernes.   Foto: Viggo Jakobsen, Globetrotter event & artist

Nyheter

Asbjørg Wingan og Dugnadsgjengen IL Fjordglimt Vinganrunden ble i helga tildelt hedersprisen Årets ildsjeler i Snillfjord under Idrettens hederskveld i Trondheim.

Vinganrunden er et arrangement med lang fartstid og høy deltakelse. I 25 år har Asbjørg vært primus motor og organisator både før og etter arrangementet, poengterer juryen i begrunnelsen for tildelinga.

- Sammen med seg har Asbjørg alltid hatt Dugnadsgjengen. Denne gruppa av trivelige frivillige har vært en solid støttespiller for idrettslaget i årevis. Asbjørg har vært og er aktivt involvert i IL Fjordglimt sine fotballcuper og basarer – da regjerer hun på kjøkkenet sammen med gjengen, skriver juryen.

Vinganrunden samler årlig et stort antall turgåeer og løpere.