Gullkonfirmanttreff i Kvenvær

Disse ble konfirmert i Kvenvær kirke i juni 1968: 1. rekke fra venstre: Lena J. Strøm, Britt Jensen, Lillian Fossum, Rigmor Dahl, res. kap Thorvald Dannevig. 2. rekke f.v. Asbjørn Olsen, John Arve Husa, Eva Dahl, Jane Ulvan, Astri Strømmen og Anne Rognvik. 

Nyheter

23. juni 1968 var den store dagen kommet, og ti av stedets unge ble konfirmert i Kvenvær kirke denne dagen. Konfirmantene var John Arve Husa, Asbjørn Olsen, Eva Dahl, Rigmor Irene Dahl, Lillian Pauline Fossum, Britt Helen Jensen, Anne Margrethe Rognvik, Lena Janne Strøm, Astri Strømmen og Jane Ulvan.

Jubileet nylig tartet med at menighetsrådet inviterte til middag på Kvenværstua lørdag kveld. Det ble servert velkjent mat fra unge år; saltfiskball og ferskfiskball. Og da ble det "7 seia i ein baill, å 7 bailla i ein hitterkaill".

Søndag møttes de igjen i kirka og gudstjenesten bar preg av at dette var en spesiell anledning. Ulmar Ulvan var også til stede og spilte på trekkspillet. Etter gudstjenesten ble det kaffe og kaker.

Og så er det bare å håpe at de lokale innslagene skapte hjemlengsel hos jubilantene, og at kanskje noen flytter heim igjen.

Gullkonfirmantene Anne Rognvik Vollan (t.v.) og Jane Ulvan Kaasbøll sammen med menighetspedagog Grete Hammer.